sâmbătă, 30 octombrie 2010 | By: andra_30_tm

CURS DE REIKI GRADUL II

CURS DE REIKI
GRADUL II

“Iar ceea ce pluteşte în apariţia şovăitoare să prinzi în gânduri tainice.” Goethe

Sesiunea I
A. Realizări şi rezultate ale cursanţilor de gradul I Reiki. Întrebări. Concluzie: în Reiki, 50% înseamnă poziţii de mâini şi 50% idealuri Reiki.

B. Simbolurile Reiki
Simbolurile = semne grafice, investite cu putere magică, care au o puternică acţiune energetică asupra celor cărora le sunt adresate. Transmiterea energiei Reiki în timp scurt, oriunde în spaţiu şi timp, fără efort, în folosul altora şi al nostru, se face folosind simbolurile. Acestea au fost ţinute secret mult timp şi transmise de la maestru la discipol numai oral. Pentru a le folosi nu este suficientă doar cunoaşterea lor, ci este necesară şi o iniţiere pe care o realizează un maestru. Simbolul este o cheie ce permite deschiderea unei porţi. Activăm simbolurile, după ce am fost iniţiaţi, prin desenare în aer, pe hârtie, sau mental, cu 3 degete, cu 5 degete sau cu podul palmei, o dată, şi spunem numele simbolului de 3 ori (valabil pentru toate simbolurile).
Scopul – să activăm simbolurile doar gândindu-ne la ele. Folosindu-le zilnic, intrăm în rezonanţă cu simbolurile.
Primul simbol: simbolul de distanţă: HON – SHA – ZE – SHO – NEN

Interpretarea esoterică a simbolului
“Partea mea divină salută partea ta divină.” sau “Te salut şi acţionez în numele tău.”
Simbolul II – simbol mental-emoţional: SEI – HE – KI
Interpretarea esoterică a simbolului:
“Divinitate şi umanitate se unesc pentru a forma unitate.” Partea stângă a simbolului are legătură cu partea stângă a creierului, cu logica; partea dreaptă a simbolului are legătură cu partea dreaptă a creierului, cu creativitatea, intuiţia, cu vocea interioară.
- serveşte la echilibrarea celor 2 părţi ale creierului
- conduce la sensibilitatea minţii şi logica sensibilităţii
Se foloseşte atunci când:
- vrem să ne reamintim ceva
- înainte de a învăţa ceva
- pentru dureri de cap
- pentru echilibru şi armonie
- în cuplu, oriunde şi oricând

Simbolul III: CHO – KU – REI
Interpretarea esoterică a simbolului “Toată energia universului, aici şi acum.”
Este un simbol de forţă; se deschide instantaneu accesul la energia universală Reiki.
- se foloseşte oriunde şi oricând, cu sau fără alt simbol
- aplicat asupra palmelor, face să crească puterea vindecătoare a mâinilor, sporind eficienţa
- aplicat asupra unei leziuni - grăbeşte vindecarea prin activarea energetică a zonei respective
- aplicat pe corp în fiecare chakră de jos în sus şi o dată pe tot corpul - îl protejează împotriva oricărei agresiuni energetice
- vizualizat pe uşa apartamentului - oferă protecţie
- aplicat mental pe plafon, podea şi pereţi - purifică încăperea
- e necesar să se facă acest lucru în încăperi unde s-au făcut tratamente
- aplicat asupra unui animal sau plantă – îi permite să primească pe cale naturală energia de care are nevoie
!!! SIMBOLURILE AU UN CARACTER SECRET, NU SE LASĂ LA VEDERE, NU SE DESENEAZĂ ÎN FAŢA ALTOR PEROANE NEAVIZATE!!!
!!! ŞI ÎN GRADUL II REIKI FACEM TRATAMENT NUMAI CU PERMISIUNEA CELUILALT!!!
- aplicat asupra unui obiect, acesta devine furnizor de energie
- vizualizând CHO - KU – REI în faţa autoturismului – îi deschidem drum pentru a se deplasa în condiţii optime
- timpul pentru fiecare poziţie Reiki se înjumătăţeşte, atât în autotratament, cât şi în tratamentul altei persoane (2 – 3 minute), deoarece folosim energia simbolurilor
- persoanelor decedate le putem trimite un singur tratament la distanţă, adăugând: “Dacă energia este primită, mulţumesc frumos. Dacă nu, să fie orientată unde e nevoie în univers.”

C. Scrisori către boală
“… nu mai am nevoie de tine, dă-mi drumul, nu te trimit la alţii, dar te rog să pleci de la mine…”
- după care vizualizăm o imagine vindecătoare şi spunem organului sau zonei afectate: “Te rog să mă scuzi că ţi-am provocat durerea.”

D. Prima lege a universului “Ce semeni, aceea culegi!”
A doua lege a universului “Spune-mi cu cine te întâlneşti, ca să-ţi spun cine eşti.”

E. Iniţierea în gradul II Reiki

Sesiunea II
A. Cum şi când folosim aceste simboluri pentru a transmite Reiki la distanţă
1. Transmiterea energiei Reiki către mai multe persoane
- vizualizăm persoanele în parte şi li se aplică simbolurile mental, spunând numele fiecărui simbol de 3 ori
- apoi aşez mâinile în cupă şi emit 5 – 7 minute Reiki
- sau le aşez pe propriul corp şi spun: “Mâinilor mele fizice în această poziţie Reiki le corespund mâinile mele energetice (avem o infinitate de mâini energetice) pentru … (se spune mental numele persoanei căreia i s-au aplicat simbolurile) în toate poziţiile Reiki, pentru binele lor superior (pentru o singură poziţie) (simbolurile se pot face cu privirea)
!!! NUMAI CU PERMISIUNEA PERSOANEI!!!
2. Transmiterea energiei către un grup de persoane care au ceva în comun
- se alege un membru al grupului ca reprezentant pentru întregul grup, căruia i se aplică simbolurile, spunându-li-se numele simbolurilor de 3 ori (nr. 1, 2, 3 sau 3, 2, 1)
- contraexemplu: dacă e vorba de vecini zgomotoşi, sală de spectacol, calamităţi naturale, persoane în comă, accident, copii mici – în aceste situaţii nu se cere permisiunea
3. Alte situaţii: transmiterea energiei către o persoană după imagine: fotografie, film
4. Transmiterea energiei în cursul unei convorbiri telefonice
5. Transmiterea energiei Reiki către autorul unei cărţi, compozitorul unei muzici, pictorul unui tablou (se face pentru a-i înţelege opera)
6. Transmiterea energiei în trecut pentru propria persoană sau pentru altcineva, inclusiv la momentul preconcepţiei, al concepţiei, al naşterii şi pentru fiecare an de viaţă “Cât timp mâinile mele fizice sunt în această poziţie Reiki, mâinile mele energetice vor fi pe… (se spune numele persoanei) la timpul respectiv, în toate poziţiile Reiki, spre binele … (meu, al său) superior.” a se combină cu iertarea sau autoiertarea
- semn că funcţionează este că la un moment dat trecutul nu ne mai apasă, nu ne mai afectează

7. Transmiterea energiei în viitor, examen, întruniri ( 5 – 7 minute: îmi transmit Reiki ca să am succes la examen)
8. Transmiterea energiei către animale şi plante
9. Transmiterea energiei pentru dezvoltarea şi expansiunea ideilor de bucurie, dragoste, armonie, bunăstare, abundenţă
10. Transmiterea energiei pentru îmbunătăţirea relaţiilor cu alte persoane
11. Transmiterea energiei pentru propria dezvoltare personală prin intermediul unei fotografii cât mai recente, asupra căreia fac simbolurile, spunându-le numele de 3 ori şi spun: “Cât timp privesc această fotografie energia va fi transmisă pentru mine, pentru pasul următor pe care îl am de făcut în evoluţia mea spirituală în această viaţă.”
12. Transmiterea energiei celui care m-a iniţiat şi perfecţionat pe calea spirituală (“Transmit Victoriei energie Reiki pentru binele ei superior”)
13. Transmiterea energiei pentru a intra în rezonanţă cu personalităţi care sunt sau nu în viaţă
14. Transmiterea energiei pentru clarificarea unor obiective viitoare
15. Transmiterea energiei pe parscursul unei activităţi (conducând un autoturism, circulând cu metroul, avionul, urcând o scară, scriind ceva)
- după ce am activat simbolurile, spun: “Atât timp cât mâinile mele fizice ating volanul sau orice piesă a maşinii (stiloul, cartea, computerul, vioara, flautul etc.) energia Reiki va fi transmisă spre binele lui (al meu) superior. Ne putem continua activitatea, iar transmisia va avea loc; trebuie să fim doar conştienţi de ea, nu trebuie să ne concentrăm la ea.
16. Transmiterea energiei în cursul unui tratament sau autotratament prin poziţionarea mâinilor (gradul I Reiki); adică pentru fiecare poziţie Reiki activăm simbolurile.
La sfârşitul oricărei transmisii energetice frec discret mâinile şi suflu, pentru a tăia legătura energetică cu evenimentul asupra câruia am lucrat.

B. Legile care stau la baza sistemului REIKI USUI pentru a-l aplica cu succes şi creativitate

1. Reiki este aborbit de copilul interior – este unul dintre nivelurile principale ale fiinţei umane. El administrează sentimentele, forţa vieţii, capacitatea de a stabili relaţii cu exteriorul şi potenţialul subtil de acţiune. Acest fenomen are loc în funcţie de necesităţi şi, în plus, Reiki este orientat către toate dizarmoniile persoanei în cauză, la toate nivelurile existenţei sale.
Reiki nu poate fi impus sau introdus cu forţa în fiinţa umană. Fiecare boală oferă ocazia pentru cel în cauză să devină mai conştient, să-şi definească mai bine personalitatea, să-şi creeze o stare de echilibru care să-i permită să reacţioneze. Un factor important este încrederea pe care i-o insuflă practicantul Reiki pacientului.
Absenţa fricii, sentimentul de siguranţă, de acceptare şi integrare în relaţia terapeutică, sunt fundamentale. Toate acestea sunt valabile şi în cazul autotratamentului. Altfel spus, Reiki tratează şi vindecă bolile care nu sunt adânc ancorate în sufletul pacientului. Dacă întâlnim astfel de cazuri, mai întâi se face o chirurgie psihică, ceea ce poate face orice practicant de gradul III Reiki.
Pentru a trata eficace afecţiunile profunde, conştiinţa corporală trebuie să fie ferm convinsă de avantajul pe care îl prezintă vindecarea.
2. Reiki nu intervine direct asupra corpului, ci îl stimulează în asă fel, încât acesta conştientizează cât mai puternic funcţiile sale naturale
3. Reiki stimulează capacităţile de conservare şi păstrare a vitalităţii corpului. Este foarte importantă o alimentaţie adecvată, apă în cantitate suficientă, o bună calitate psihică şi energetică, precum şi stimulente adaptate stării persoanei în cauză. Succesul tratamentului depinde de gradul de libertate cu care persoana va lăsa să acţioneze creativitatea înnăscută în timpul unui astfel de proces de vindecare, precum şi de cantitatea de exerciţii la care îşi va supune corpul pentru a stimula metabolismul.
4. Cu cât afecţiunea e mai adânc înfiptă în psihicul pacientului, cu atât mai mult acesta trebuie să participe efectiv la vindecarea sa, fiind în mod conştient motivat să se schimbe, să devină flexibil şi deschis faţă de lucruri noi.
5. Reiki este cu atât mai eficace cu cât corpul spiritual şi sufletul sunt mai liberi şi mai vii.
Utilizarea pietrelor preţioase vindecătoare, aromoterapia, psihoterapia, masajele relaxante ajută foarte mult. Pe plan spiritual se creează un spaţiu de libertate mai mare, atât în viaţa particulară cât şi în cea spirituală şi profesională, renunţându-se la opiniile inhibitoare ale dezvoltării personale, favorizând schimbul, de asemeni conştient şi egal, al energiilor, pe plan spiritual.
Au loc dizolvarea legăturilor karmice prin armonizarea conştientă a energiilor.
6. Orice vindecare se realizează într-o manieră naturală şi, desigur, holistică. Pe plan sufletesc, procesul de vindecare are 3 etape:
a) “adevăr” – vindecarea începe cu conştiinţa; în general, are legătură cu durerea, suferinţa şi frica
b) “dragoste” – a opta pentru vitalitate şi a aspira la unitate înseamnă, de obicei, a ne expune la duşuri scoţiene, cu bucurii şi realizări, cu speranţe, pe de o parte, şi incertitudini, decepţii, căderi, pe de altă parte. Atunci individul adoptă o atitudine mai realistă, ajungând cu picioarele pe pământ.
c) “înţelepciune” – permite o utilizare creativă, constructivă şi stimulatoare a resurselor şi a aspectelor personalităţii, care sunt în general refulate şi stăpânite în subconştient; astfel, procesul de vindecare ia sfârşit.

În orice terapie bolnavul trebuie să colaboreze la propria vindecare, în sensul că el ia în considerare părţile neacceptate ale organismului său şi mesagerii acestuia, bolile, ca pe nişte ajutoare, în măsura în care aceste elemente sunt expresia semnificativă şi adecvată propriei persoane.
Trebuie să fie motivat, să integreze funcţiile şi nevoile în viaţa sa, dar şi să se identifice cu acestea, cu dragoste şi plăcere. Procesul de vindecare este complet în momentul în care persoana în cauză recunoaşte şi acceptă cu dragoste trecutul, pe de o parte, şi pe de altă parte, talentul, ajutorul, oportunitatea unei fericiri mai mari, într-o manieră constructivă şi creativă, atât pentru bunăstarea proprie, cât şi a celor din jurul său. În acel moment, boala, primul impuls spre dezvoltare, a devenit inutilă.
Dacă se întrerupe terapia Reiki în timpul crizei de vindecare, şansele de vindecare vor fi anulate. Dacă se depăşeşte criza de vindecare, are loc o vindecare rapidă şi o regenerare a părţilor bolnave.
Ca urmare, condiţiile care au generat maladia dispar.

7. Reiki nu vindecă ceea ce a fost distrus definitv. Organele sau părţile coprului “complet moarte” nu pot fi regenerate decât cel mult în limitele impuse de posibilităţile organismului respectiv.
Dacă dublura energetică subtilă – corpul eteric – care suportă structura fizică, este perturbată de o maladie incurabilă, în aşa măsură încât părţile sănătoase nu mai reuşesc să revitalizeze şi să regenereze organele sau zonele cu probleme, atunci Reiki ameliorează durerea, face ca individul să treacă mai uşor prin această perioadă, sufletul fiind nemuritor.
Prin Reiki se anulează sentimentul de disperare, de culpabilitate, generând o senzaţie de pace şi de uniune cu forţa creatoare. Cel care acceptă realitatea unei renaşteri, a unei vieţi după moarte şi a unei misiuni de ucenicie spirituală, înţelege importanţa tratamentului Reiki. Mai mult, Reiki nu generează dizarmonii sau boli.
Persoanele care au nevoie de dragoste şi de viaţă se tem adesea să devină mai iubitoare, “mai vii”, riscând încă de la început o reacţie de rspingere.
!!! Important!!!
1. Problemele acute delimitate cu precizie (răni, contuzii) se tratează local.
2. Problemele acute care afectează zone întinse ale corpului sau sunt legate de aspecte psihice necesită un tratament complet zilnic. Fiecare poziţie de tratement se menţine cel puţin 3 minute.
3. Poziţiile special sunt aplicate după tratamentul complet lung sau prescurtat; ele se folosesc în intervalul dintre 2 şedinţe şi se ţin cel puţin 20 minute.
Reiki stimulează metabolismul, implicit funcţiile de dezintoxicare ale coprului. Ca urmare, corpul pacientului devine mai sensibil şi mai sănătos în ansamblu, deci poate reacţiona la doze mai mici de medicamente. Numai medicul curant reduce dozele progresiv, pe măsură ce constată ameliorarea, respectiv vindecarea.
Reiki nu dă interacţiuni dizarmonice cu medicamentele.

“Nu am ajuns la înţelegerea legilor fundamentale ale universului prin mintea mea raţională.” A. Einstein

Sesiunea III

“Astfel ţi-am împărtăşit cunoaşterea, care-i mai tainică decât orice taină. Cercetând-o pe de-a întregul, fă cum vrei.” Bhagavad – Gita
1. Reiki şi cristaloterapia.
Partea I

Există situaţii când dorim să trimitem tratament la distanţă 24 de ore din 24. În acest caz, folosim un cristal de cuarţ. Cei care urmează calea binelui ştiu ce spune Mântuitorul: “Iată, v-am dat puterea să călcaţi peste şerpi şi peste scorpii şi peste toată puterea vrăjmaşului şi nimic nu vă va vătăma.” (Luca: 10, 19)
Istoria cristalelor cunoaşte multe versiuni şi numeroşi autori. Legendele continentelor Lemuria, Mu, Atlantida ne povestesc despre utilizarea cristalelor pentru a stoca şi genera energia necesară localităţilor vieţii cotidiene. Abuzul de aceste energii a fost una din cauzlele principale ale distrugerii acestor continente, unul după celălalt.

Energia radiată de cristale în mediul înconjurător are rolul de a aduce spiritualitatea, cunoaşterea adevărului, a legilor universului, determinând în tot mai mulţi terieri dezvoltarea conştiinţei, deschiderea spre lumină, aducerea în corpul fizic a corpului de lumină, provocând redeschiderea canalelor de comunicare cu divinitatea, cu universul, cu sursa primordială a vieţii.
Cristalele de cuarţ se întâlnesc în vecinătatea rocilor eruptive şi primare, ajungând la 1m lungime. S-au format prin cristalizare de soluţii saturate de bioxid de siliciu la presiune. Procesul este lent; pentru depunerea a câţiva mm de bioxid de siliciu sunt necesari mii de ani.
Datorită prezenţei unor impurităţi se cunosc o serie de cuarţuri colorate. Ametistul este violet datorită prezenţei fierului. În cuarţul roz există mangan sau titan. În cel fumuriu se află întipărite mineralele radioactive. Mărimea cristalelor este de la câţiva mm la câţiva m, acestea din urmă apar sub forma florilor de mină, a clusterelor.
Concrescenţa de mai multe cristale.
Într-o familie de cristale, fiecare are un model propriu energetic vibraţional, care se acordează în mod armonios cu vibraţiile celorlalţi ca într-o orchestră. Ei emit energia spontan, încărcându-se unul de la celălalt. Cuarţurile crescute într-un pat de argilă iau forma maclelor – îngrămădiri de cel puţin 2 indivizi au aceeaşi compoziţie. C. Gruiescu a găsit o categorie recentă de macle, unicate mondiale, la Ocna de Fier. În România, cristale de cuarţ se găsesc în Munţii Metaliferi din Apuseni, zona Baia Mare.
În lume, cele mai renumite cuarţuri provin din Brazilia şi Arcansas, SUA.
Pentru a folosi un cristal de cuarţ se lasă o noapte în apă cu sare, pentru a se şterge memoria de durere din timpul exploziei. Apoi se ia cristalul în mâna stângă, se fac cele 3 simboluri deasupra lui în aer cu mâna dreaptă şi se spune numele fiecărui simbol de 3 ori. Dacă am o fotografie recentă a persoanei, o aşez sub cristal (în palma stângă).
Îmi imaginez persoana, vizualizez persoana căreia vreau să-i transmit şi emit 7 – 10 minute energie Reiki. Apoi aşez cristalul pe fotografie şi-i găsesc un loc retras de ochii lumii, dar la lumină.
A doua zi (dacă e posibil la aceeaşi oră) procedez analog (simboluri şi emisie de energie Reiki prin intermediul cristalelor – 7-10 minute).
Tratamentul la distanţă durează 7, 9, 21, 72, 108 zile, în funcţie de problema ce o avem de rezolvat. La sfârşitul transmisiei zilnice frec discret mâinile şi suflu. La sfârşitul perioadei (7,9 etc. zile) se aşează cristalul într-o sită de plastic sub robinet, 2-3 minute. Apoi se şlefuieşte cu o cârpă moale şi este astfel pregătit pentru o nouă emisie energetică. Pentru orice situaţie, problemă sau proiect, se poate face un bileţel, dacă nu ai o fotografie, asupra căreia se acţionează ca mai sus. Afirmaţiile sunt rugăciuni moderne, formulate la timpul prezent, la afirmativ, şi ca şi cum s-au întâmplat. Exemplu: “Locul de muncă unde mă aflu (chiar dacă eşti şomer) este plin de armonie şi pace”. “În fiecare zi mă simt din ce în ce mai bine, din toate punctele de vedere”. “Fac această afacere să câştig şi eu şi ceilalţi”. “Merit o persoană cu care să trăiesc în armonie şi pace”.
Pe spatele fotografiei sau pe bileţel desenăm simbolurile. Iar la sfârşitul perioadei de 7, 9 etc. zile se aşează bileţelul sau fotografia pe o farfurioară şi i se dă foc. Se suflă cenuşa peste geam, balcon, în ideea că ultimele reziduuri energetice sunt trimise la uzina de reciclare a energiei universului. (dacă arde dintr-o dată = se rezolvă imediat).
1. Ametistul – este foarte potrivit pentru meditaţie. Se poate aşeza pe Ajna, persoana fiind la orizontală. Ametistul învaţă mentalul umilinţa pentru a putea deschide uşa spre gândirea superioară, permite experimentatorului să intre în oceanul de linişte şi să participe la serenitatea ce există dincolo de activitatea mentală cotidiană. Ţinut în mâna stângă în timpul meditaţiei, determină o relaxare a corpului fizic. Elimină stresul şi anxietatea, persoana fiind mai receptivă la trăirile din timpul meditaţiei. Ametistul armonizează cu cuarţul roz, este recomandat celor ce nu ştiu să trăiască bucuria vieţii, pentru că niciodată nu au fost iubiţi; celor care nu au simţit adevărata esenţă a iubirii, nefiind capabili să aibă acces la tărâmurile interne ale inimii.

2. Citrina – culoarea sa galben-portocalie măreşte lumina din jurul corpului, formând o aură protectoare persoanei, care se va simţi încrezătoare şi în siguranţă. Armonizează Manipura.
3. Cuarţul fumuriu – este cel mai strălucitor dintre toate pietrele închise la culoare. Stimulează şi purifică prima chakră. E benefic pentru rezolvarea depresiilor. Ajută pe cei care au aspiraţii înalte, dar sunt incapabili să se ridice la standardele lor. Facilitează eliminarea unor subpresoare inutile, obţinându-se o libertate care permite persoanei să fie mai bine acordată la lumină.
4. Carneol (carmeliana) – o agată roşie-portocalie. Este un simbol al puterii şi al frumuseţii. Ca piatră indigenă pământeană, conţine înregistrările planetei şi, ca urmare, poate fi folosită în regresii, în timp şi spaţiu. În meditaţii determină focalizarea minţii spre intenţii şi scopuri mai înalte. În terapie s-a dovedit a fi utilă în cazuri de infertilitate şi impotenţă. Prin culoarea sa ajută la purificarea sângelui, la curăţirea organelor de reproducere, de blocaje energetice care pot diminua procreaţia.
5. Aventuriana verde – reflectă o culoare pură, folosind la alinarea inimii, în neutralizarea unor emoţii adunate şi subpresate, serveşte la echilibrare şi bunăstare, dizolvă orice sentiment care duce la constricţia activităţii plexului solar şi al Anahatei. Este considerat un panaceu universal. Terapia aventurinei poate fi combinată cu malahita, care aduce la suprafaţă suferinţele. Pentru terapie şi activarea chakrei Anahata se asociază aventurina cu cuarţul roz.
6. Opalul prezintă o iridizare asemănătoare curcubeului. Se foloseşte când vrem să amplificăm sentimentul de veselie, exuberanţă. Conţine până la 30% apă. Este prietenul aceluia care este propriul său prieten.
7. Agata albastră – prin culoarea sa lucrează cel mai bine pe a cincea chakră. Mai există pietre albastre, ca: turcoaza, crisocola, lorimarul, acvamarina, dar cea care iradiază o pace deosebită este agata albastră. Ea este ideală pentru bărbaţii şi femeile care doresc să-şi exprime direct, fără ocolişuri, ceea ce simt şi gândesc. Amplasată pe Vishuda – determină verbalizarea gândurilor şi sentimentelor cunoscute sau nu.
8. Heliotropa (piatra sângelui) – se foloseşte în afecţiuni ale ficatului, rinichilor, splinei; se poate plasa pe corp în zone congestionate sau cu circulaţia îngreunată sau deasupra organelor ce urmează a fi purificată. S-au obţinut rezultate spectaculoase în leucemii, cancer, în boli ale măduvei osoase, ale stomacului, ale organelor sexuale. La Paris, într-o colecţie particulară, există un bust reprezentând pe Iisus sculptat într-o singură heliotropă enormă.
Heliotropa are nişte pete albe, roşii sau negre. Artistul a lucrat de aşa manieră, încât petele roşii sugerează picăturile de sânge ivite din cauza coroanei de spini.

B. Chirurgia emoţională pe inimă
1. Simbolul de inimă: SHI – KA – SEI – KI
- se foloseşte pentru boli de inimă, pentru suferinţe sentimentale – alinare, pentru echilibrare de chakre, alături de celelalte 3 simboluri
- se foloseşte în chirurgia enoţională

2. Chirurgia emoţională – meditaţie

C. Iniţiere la inimă şi la picioare
Sesiunea IV

A. Tehnici japoneze de Reiki: partea II
1. Tehnica HESO CHIRYO.
Cu degetul 3 se face o presiune lejeră pe buric, direct pe piele, până simţim pulsul în deget, ochii fiind închişi (nu contează ce mână folosim). Când simt pulsul las energia din cap şi din deget să se contopească. Scopul acestei tehnici: pentru a ne armoniza pentru o pace interioară, pentru a ne centra. Se poate face oriunde şi oricând, 1, 2, 3 – 5 minute.

2. Tehnica JOSHIN - KOKI – HO
Este o tehnică de vibraţie, pentru că ridică nivelul energetic; este interzisă celor cu tensiune şi astm. Se execută în picioare, cu picioarele uşor depărtate, se inspiră prin coroană, cu limba în cerul gurii şi vizualizăm că energia care intră o conducem la chakra 2 şi apoi ne umple tot corpul. Cu respiraţia oprită vizualizăm energia care ne umple corpul. Şi când considerăm că suntem plini ne relaxăm, expirăm şi dăm drumul la energie prin mâini, prin tălpi, prin tot corpul. Se poate practica oricând, în stări de apatie şi de depresie, mai ales.

3. Tehnica JAKI – KIRI – HO
Este o metodă de curăţat obiecte de vibraţii negative. Se aşează obiectul de curăţat în mâna stângă. Se inspiră cu limba în cerul gurii şi se fac 2 pase cu respiraţia oprită; la a treia pasă se opreşte mâna dominantă deasupra obiectului, se expiră deasupra lui şi mişcăm mâna spre exterior. Argintul, ca şi pietrele, adună energie negativă. De aceea, acestea se curăţă din când în când cu JAKI – KIRI – JOKO – HO. Apa cu sare este agresivă şi o folosim doar prima dată când lucrăm cu cristalele. Soarele are rolul de a încărca. !!! Cristalul nu trebuie atins de nimeni!!!
“Nimeni nu mă atinge, pentru că sunt protecţie divină” “ Înapoia mea”
4. Tehnica REI – JI - HO

Se execută înaintea oricărui tratament, în 3 etape:
1. Cu mâinile în poziţia Gassho anunţi intenţia de a da tratament Reiki, spunând: “Voi utiliza energia Reiki”.
2. Se face o mică rugăciune, specifică mie, pe care o închei spunând: “Pentru binele persoanei, la toate nivelele”.
3. Ridic mâinile la cel de-al treilea ochi, atingând cu vârfurile degetelor Ajna şi cer energie Reiki să-mi ghideze mâinile în poziţiile în care persoana are mai mare nevoie. Nu facem poziţiile clasice, acelea din fişe, şi nici nu avem nevoie să ştim de ce mâinile s-au dus în această poziţie sau în aceste poziţii. Nu există timp minim sau maxim, şi cu cât dăm mai multă importanţă şi atenţie, cu atât funcţionează mai bine (se vizualizează simbolurile).

5. LAZER – HO (laser ho)
Degetele de la mâna stângă strâns unite, se ţin în sus, funcţionând ca o antenă, ca un releu. Degetul mare, mijlociu şi inelarul de la mâna dreaptă (1, 3, 4) sunt unite şi se aplică pe abcese, tumori, pe tot ce trebuie dispersat (noduli); durata – după intuiţie.

6. KO – KI – HO (tehnica suflatului)
Cu limba în cerul gurii se desenează CHO - KU – REI şi se suflă pe locul unde suntem poziţionaţi cu mâinile. Intuiţia este foarte importantă. Se poate sufla pe o hârtie, pe un proiect necondiţionat – cerere, lucrări, teze, curs, carte, set de lucrări. Astfel, curăţim de energie negativă şi-i dăm forţă.

7. GYO – SHI – HO (tehnica privirii fixe)
Tehnica constă în a focaliza locul unde vrem să trimitem energie cu ochii. Înseamnă a privi pe cineva cu iubire, privirea este pierdută, focalizarea se face în spatele persoanei – şi trimit energie. La un moment dat este posibil să se vadă aura persoanei.

8. SHO – CHO - REIKI
Este Reiji – Ho (punctul 4) practicat în grup.

9. Meditaţia UNRO. Se practică 10 – 15 minute pe zi, 3 luni, cu pauză de 2 săptămâni, apoi iar 2 luni. Corpul este lăsat să se mişte liber, nu creăm mişcarea, de aceea este bine să o realizăm fără muzică.

10. SEI –HE – KI – CHI – RYO (tehnica fără nume)
Se foloseşte simbolul mental emoţional SEI – HEI – KI. Se utilizează pentru a schimba anumite trăsături de caracter. Începem cu noi, formulând afirmaţii pozitive, şi la prezent. Exemplu: “Am un echilibru şi un calm interior perfect”.
“Sunt o persoană plină de răbdare”.
“Ajung întotdeauna la timp oriunde am de mers”.
“Sunt o persoană armonioasă şi am o relaţie de cuplu perfectă pentru mine, în armonie cu universul”.
Se aşează mâna stângă pe frunte şi dreapta pe occipital. Se activează SEI – HE – KI şi se repetă afirmaţia timp de 7 – 10 minute. Apoi se ia mâna stângă de pe frunte şi se mai continuă câteva minute cu mâna dreaptă. Dacă vrem să ajutăm pe cineva cu această tehnică îl îndrumăm să-şi spună afirmaţia, dirijându-l spre ce afirmaţii doreşte.
Se activează SEI – HE – KI în timp ce ţinem mâna stângă pe frunte şi dreapta pe occipital (pe capul pacientului) în timp ce el mental repetă fraza (pe care poate să nu mi-o spună). Apoi luăm mâna stângă de pe frunte (după 7 – 10 minute) şi mai continuăm cu dreapta câteva minute.
Exemplu: dacă vrea să renunţe la fumat, este o persoană nervoasă etc.
“Mulţumesc frumos 24 de ore din 24 de ore”


vineri, 22 octombrie 2010 | By: andra_30_tm
Luna ne influenţează viaţa, dar şi evoluţia spirituală
de Bartha Zoltan

                         
Din vremuri străvechi, oamenii au urmărit să trăiască în armonie cu ritmurile şi legile naturii, pentru a pătrunde tainele vieţii şi a înţelege voinţa divină. Ei căutau să descifreze misterele Universului din mersul Soarelui şi al Lunii, din semnele naturii, din alternanţa anotimpurilor, din semnele cereşti, din fulger şi furtună. Credinţa nestrămutată într-o forţă supremă, dorinţa de a-şi depăşi condiţia existenţială, experienţa directă dobândită cu ajutorul eforturilor de a înţelege rostul lor pe acest Pământ, i-au condus gradat pe cei din vechime la descoperirea diferitelor legi ale naturii, la baza cărora s-a aflat încă de la începuturi taina ciclurilor cosmice şi terestre – EVOLUŢIA.
 
Astfel, omul a observat că multitudinea fenomenelor (pe care în prezent le asociem cu procesele de REZONANŢĂ şi SINCRONICITATE) existente pe Pământ sunt în strânsă corespondenţă cu mişcările Lunii, ale Soarelui şi ale celorlalte planete din Sistemul nostru Solar. El a descoperit că mersul Lunii este în legătură cu multe evenimente naturale, cum ar fi: fluxul şi refluxul, creşterea plantelor, vremea,  menstruaţia la femei, comportamentul animalelor etc. Deasemenea, s-a constatat că succesul multor activităţi (cum ar fi: semănatul, culesul, tăierea lemnelor, gătitul, spălatul, începerea tratamentelor, luarea de sânge, intervenţiile chirurgicale etc.) depinde într-o mare măsură de poziţia Lunii în raport cu Soarele, care determină FAZELE LUNII.
 
Luna joacă un rol important în toate religiile şi tradiţiile spirituale, fiind adeseori privită, de-a lungul mileniilor, ca simbol al Mamei Divine, născătoare, dătătoare de viaţă, simbol al feminităţii, al receptivităţii, al viselor şi inconştientului, al impulsurilor noastre instinctuale. Luna, privită ca simbol al Marii Preotese, păstrătoare a tainelor vieţii şi morţii, joacă un rol special în toate iniţierile şi căutările spirituale.
 
Majoritatea calendarelor din vechime au avut ca punct de plecare studiul mişcării Lunii, deoarece la nivel fizic infuenţa Lunii este mult mai uşor perceptibilă decât infuenţa Soarelui. Din acest punct de vedere, unii istorici consideră că zodiacul lunar cu 28 diviziuni este mai vechi decât cel solar cu 12 diviziuni, tocmai datorită importanţei pe care Luna a jucat-o în viaţa spirituală a antichităţii. Chiar şi în prezent, cele mai multe sărbători sunt planificate în funcţie de poziţia Lunii. De exemplu, Paştele se sărbătoreşte, încă de la sfârşitul secolului al II-lea după Christos, în prima duminică de după Luna Plină ce urmează echinocţiului de primăvară.
 
Din păcate, materialismul secolului al XX-lea, explozia ştiinţei, a modernismului “mecanicist”, au înlăturat orice informaţie care nu putea, încă, să fie demonstrată ştiinţific, astfel încât numeroase observaţii multimilenare de ordin astrologic au fost clasate ca fiind superstiţii.
 
Cercetările actuale au demonstrat că există o corelaţie specială între subconştientul uman şi poziţionarea Lunii, atât în Semnele Zodiacale, cât şi în raport cu Soarele. Din această cauză, comportamentul nostru, dar mai ales reacţiile instinctuale, “inexplicabile”, pe care le motivăm prin expresii de genul “aşa mi-a venit să acţionez” sau “aşa am simţit că trebuie să fac”, sunt în strânsă corespondenţă cu influenţa subtilă a energiilor Lunare. Iată de ce această legătură tainică dintre Lună şi Soare joacă un rol atât de special în viaţa noastră.
 
În continuare vor fi prezentate fazele lunare, care au la bază raportul unghiular dintre Soare şi Lună, respectiv influenţa acestor conjuncturi asupra vieţii noastre.
 
Ciclul Lunar
În cursul unui circuit complet în jurul Pământului, Luna descrie două perioade importante: faza  de Lună în creştere şi faza de Lună în descreştere.
Faza de creştere începe de la momentul de Lună Nouă, perioadă în care Luna nu se vede noaptea pe cer, iar în calendare este semnalizată printr-un cerc gol, sau cerc alb.
Faza de descreştere începe din  momentul de Lună Plină, ce se simbolizează printr-un cerc negru, sau cerc plin, fiind momentul în care Luna se vede cel mai bine pe cer.
 
marți, 12 octombrie 2010 | By: andra_30_tm

Cel Mai Mare Secret Masonic Dezvaluit: Al treilea Ochi = Glanda Pineala...

Puterea gandului şi Legea atractiei

GANDUL ESTE CEL CARE ATRAGE BINELE SAU RAUL IN EXISTENTA NOASTRA

Gandirea noastra dispune de cea mai puternica forta creatoare din intregul univers. Gandul este cel care aduce pacea si linistea in sufletul nostru. Gandul este cel care atrage binele sau raul in existenta noastra. Toate gandurile emise plutesc in aer ca niste mine amenintatoare pentru a lovi pe cel ce le-a produs.
O gandire sau o actiune negativa este resimtita dureros de mii de organisme. De aceea exista o lege a naturii si a stiintei conform careia raul pricinuit altora ne face rau si noua insine. De aceea straduinta de a ierta dusmanii si de a indrepta spre ei numai ganduri de pace si iubire constituie un act protector pentru noi.
Daca deslantuiti in voi ceea ce aveti mai rau, este normal sa vina asupra voastra numai ce-i rau. Daca veti darui iubire si lumina, atunci asta se va intoarce insutit. intotdeauna primesti inapoi ceea ce emiti. Toate se intorc la noi asa cum le-am imprastiat in mediul nostru inconjurator.
Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem in atmosfera, din punct de vedere vibratoriu: ganduri, vorbe, dorinte, fapte, semntimente etc. se intorc la noi producand efecte perturbatoare in campul nostru energetic. De aceea nimeni nu poate face rau altuia fara sa plateasca. De aceea oricand aveti ganduri negative despre o persoana sa va rugati in permanenta pentru sanatatea ei.
Tu esti unica fiinta ce-ti cauzezi (produci) intamplarile si nimeni sau nimic nu pot fi raspunzatori de producerea lor. Gandurile noastre creeaza realitatea noastra.
Cand ne gandim la cineva se creeaza instantaneu o punte energetica intre noi si omul la care ne gandim. De aceea, orice gand rau reprezinta un atac energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv.
Astfel ne atacam si ne omoram unul pe altul in mod inconstient, de multe ori fara sa ne dam seama de acest lucru. Orice expresie dura, afirmata pe un ton categoric poate provoca un rau atat siesi cat si unui alt om. Cand va ganditi ca vi se poate intampla ceva rau, dvs. atrageti nenorocirile. si cu cat vi le reprezentati intr-un mod mai real, cu atat este mai mare raul pe care il provocati. Daca veti gandi ca va veti imbolnavi, aveti toate sansele sa va imbolnaviti. Daca va ganditi ca va veni cineva si va va jigni acest lucru se va petrece in realitate.
Imaginatia are puterea de a crea realitatea.
Cea mai mica suparare pe cineva, aduce prejudicii sanatatii si destinului persoanei pe care ne suparam. Agresivitatea fata de un om reprezinta un program de distrugere a tuturor rudelor si a copiilor sai. Aceasta influenta negativa se reintoarce impotriva agresorului si a rudelor acestuia. La nivelul biocampurilor omul este intr-o conexiune directa cu toate rudele sale, cu copii sai,, astfel incat lovitura traverseaza intregul lant al rudeniei, si ca recul vine pedeapsa impotriva agresorului si a familiei acestuia.
Daca omul ataca individual, el plateste individual, iar daca ataca in calitate de reprezentant al societatii plateste intreaga societate. De aceea sa fim atenti sa nu facem rau nici macar cu gandul.
Barfa si calomnia produc un rau nemasurat. Deci prin puterea gandurilor noastre ii afectam pe ceilalti. Depinde de noi daca influenta este malefica sau benefica. Barfa ne scurteaza viata, ne distruge fizic si spiritual, ne influenteaza longevitatea. Murim devreme fiindca in permanenta ne autodistrugem. Ne ruinam in permanenta trupul si sufletul.
Majoritatea oamenilor nu fac decat sa critice si sa-i blameze pe aceea care ne guverneaza. Atunci acestia, fiind torturati de aceste ganduri negative si raufacatoare, sunt nevoiti sa ia decizii gresite pentru tara si greselile lor cad asupra intregului popor.
Daca te uiti la un om si-ti spui in gand: mutra acestui om cere palme, i-ai introdus un program agresiv in subconstient. in el se cripseaza ceva si in ziua aceea el va injura, va violenta pe cineva, fara sa stie cauza.
Nu emiteti nicioidata pretentii fata de nimeni si nimic, nu faceti nici un repros nimanui. Nu reprosati nimic nici destinului, nici trecutului, nici oamenilor. Nu uitati ca orce repros al dvs. reprezinta un program de distrugere al aceluia caruia i-l adresati.
La om si sufletul se deschide prin spate. Tot ce vei rosti in urma omului totul se va implini. Vorba noastra este ca o piatra aruncata in apa, de la care pornesc in toate directiile zeci si sute de cercuri. Savarsind o fapta oarecare, noi continuam sa o savarsim de sute si de mii de ori in subcostient. Aceasta rezonanta atrage actiuni similare. De aceea, daca ati rostit in urma cuiva un blestem veti continua in subconstient sa rostiti acest blestem oricarei persoane care v-a intors spatele, inclusiv propriilor dvs. copii. De aceea, la toti cei care pleaca de la noi sa le transmitem numai lumina, iubire si armonie. Daca nu facem acest lucru prin subconstient vom transmite dezaprobare, suparare sau iritare.
Vorbirea de rau a unui om otraveste mintea celui care vorbeste, dupa care produce perturbari in campul sau energetic. Sa nu salutati niciodata pe cineva dimineata cu un vas gol, deoarece ii aduceti vid pentru toata ziua.
Intr-o noapte niste jefuitori au patruns intr-o locuinta si sub amenintarea pistoalelor au cerut toate lucrurile de pret din locuinta. Unul dintre soti a inceput sa se roage astfel: Doamne, daca ei ne vor ucide acum, isi vor pierde sufletele. Doamne salveaza-le sufletele, nu lasa sa se verse sange. si ceva s-a intamplat. Ei au plecat imediat fara sa mai ceara nimic. Daca cei doi soti se rugau pentru salvarea vietilor lor erau jefuiti si poate omorati de atacatorii respectivi. Rugaciunea facuta in gand i-a salvat de la moarte. Aceasta este puterea gandului.
vineri, 8 octombrie 2010 | By: andra_30_tm

Desfasurarea unei sedinte de pendulism





 

     Pendulismul face parte din divinaţii şi atunci când se accesează problemele spiritului, karma, soarta şi destinul, depăşeşte graniţele radiesteziei mentale şi capătă conotaţii speciale.
     Cum anume se desfăşoară o şedinţă de pendulism vă vom explica în continuare :
     Şedinţele se planifică din timp de către operatorul radiestezist pentru a fi în măsură să desfăşoare anumite activităţi obligatorii pentru sine şi clienţii săi.
     De regulă aceste şedinţe au loc la domiciliul operatorului, unde există condiţii de protecţie, amplificare şi pentru activarea şi menţinerea unui Canal de legătură stabil cu Astralul Superior. 
     Foarte rar vor avea loc deplasări la domiciliul clienţilor.
     Nu se recomandă să se lucreze pentru o persoană dacă operatorul nu este compatibil cu ea.
     Nu se recomandă să se lucreze dacă operatorul nu este perfect sănătos.
     Pendulismul se supune unei etici deosebite şi nu sunt agreate bârfele şi divagaţiile sterile.
     Astralul Superior nu permite impostorilor să ne încerce puterea şi calităţile predictive prin întrebări care pun la îndoială seriozitatea şi probitatea noastră.
     De regulă, şedinţa de pendulism are loc cu un singur solicitant, care nu trebuie să se apropie de masa de lucru, din mai multe motive.
     Persoana interesată trebuie să aducă fotografii şi datele de naştere ale celor despre care vrea să se facă investigaţii, precum şi xeroxuri ale unor documente medicale .
     Fotografiile sunt necesare pentru transmiterea, prin ochii noştri, a efigiei, imaginii holistice a persoanei investigate, în Astral .
    Entităţile angelice văd prin ochii noştri în lumea materială, iar noi le transmitem imaginea fotografică (holografică) a clientului  în Astral.
     Lansând o rază de lumină, ca un laser, călăuza noastră va scana informaţia din Astral despre spiritul care este întrupat: karmă, soartă, destin, temă de viaţă, stare de sănătate, cum se comportă în întrupare, şi ne va comunica răspunsul prin limbajul pendulului.
     Cei care fac ghiceală sau investighează senzitiv corpul astral ne vor vorbi ore întregi despre stările emoţionale, iubire, sănătate, dar despre lucrurile esenţiale ale vieţii clientului, vor fi mai puţini acei care ne vor preciza.
     Ulterior, dacă se lucrează bioenergetic, biofotonic, folsindu-se terapia prin lumină, fotografiile vor avea şi un alt rol.
     În incinta locuinţei operatorului radiestezist trebuie să existe o cameră de lucru destinată numai acestei ocupaţii. 
 
 
O cameră curată
în care de regulă să se găsească


Un altar
acoperit cu o pânză albă sau mov unde să fie dispuse obiecte de cult


Biblie, icoană, cruce, candelă, sfeşnic, lumânări.
Iniţiaţii pun o pentagramă pe peretele de la răsărit

     În camera de lucru mai există şi unele materiale şi obiecte de cult : mijloace pentru fumigaţii, sisteme de cristale pentru protecţii şi amplificare, sare consacrată, pantaclul cu pentagramă şi hexagramă, cupă pentru aghiazmă, căţuie sau o linguriţă pentru ars tămâie.

 O masă de lucru

 acoperită cu o faţă de masă albă sau mov, care se dispune într-un Cerc Magic de protecţie antimalefică.
     Pe această masă se etalează: pendulul din cristal saudinorice alt material, un tabel special realizat cu numere şi litere dispus într-un dublu cerc diadinamic, un cluster din cristrale pentru protecţie, o pentagramă care are-n centru crucea de lumină.
      Scopul urmărit: desăşurarea unei şedinţe de pendulism pentru un solicitant, pe probleme şi informaţii diverse, de karmă, soartă, destin .

Pregătirea camerei de lucru

     Înainte de venirea clientului, operatorul radiestezist desfăşoară obligatoriu unele activităţi pregătitoare, mai ales pentru protecţia magică, fără de care, în unele împrejurări, activitatea poate fi compromisă, sau viaţa operatorului pusă în pericol.
     Face un Cerc Magic de protecţie, din cristale şi sare consacrată, în jurul camerei de lucru.
    Aprinde şi arde tămâie sau beţişoare parfumate, sfinţindu-şi spaţiul camerei de lucru rostind :
În numele T. al F. şi al Sf. Dh. Amin !

     ,,În numele Sf. Treimi, sub semnul Pentagramei arzătoare şi în numele LUI TETRAGRAMMATON se sfinţeşte acest spaţiu (cameră) : 
                            
Îngerul Focului să sfinţească,
Îngerul Apei să sfinţească,
Îngerul Aerului să sfinţească,
Îngerul Pământului să sfinţească,
În numele Celui Prea Sfinţit,
Tetragrammaton !

   Se rosteşte numele îngerilor divini de 4  ori cu voce tare :

Mihail   Gabriel   Raphael   Uriel

   Operatorul se îndreaptă cu linguriţa (căţuia), în care se arde tămâia, spre fiecare perete al camerei, N-S-E-V, şi făcând semnul pentagramei şi al crucii, rosteşte cu voce tare de trei ori :

În numele T. al F. şi al Sf. Dh. Amin !

    Pune  tămâia arsă în cupa cu aghiazmă.”
    Pentru desfăşurarea unei şedinţe de pendulism este nevoie de protecţii speciale, pe care le realizăm cu ajutorul sistemelor de cristale, dispuse levogir în jurul camerei de lucru, şi a unui dublu Cerc Magic, din cristale şi sare, dispuse succesiv dextrogir şi levogir în jurul mesei de lucru, iar sub masă se poate pune un sistem amplificator stabilizator de energii confec’ionat tot din cristale.
    Este interzis ca solicitantul, clientul să intre în Cercul Magic al operatorului cu pendulul sideral, fie chiar şi numai din curiozitate.
    În mijlocul camerei, chiar sub lustra din tavan, pe care se montează un cristal cu vârful în jos, se face un dublu Cerc Magic de protecţie antimalefică din cristale de cuartz dispuse dextrogir (pe perimetrul primului cerc) şi dispuse levogir (pe perimetrul cercului din interior) lăsându-se între ele o distanţă de două palme; peste perimetrul celor două sisteme din cristale se presară sare consacrată, apoi se aprinde şi se arde tămâie.
   În cercul Magic se introduce masa de lucru a operatorului.
   Intrând în Cercul protecţiei sale, unde deja a pus toate obiectele pe masa de lucru, operatorul consacră  Cercul Magic de protecţie energetică antimalefică rostind cu voce tare:

În numele T. al F. şi al Sf. Dh. Amin !

   ,,În numele Sf. Treimi, sub semnul Pentagramei arzătoare şi în numele LUI TETRAGRAMMATON se deschide Canalul energetic şi de Lumină cu Astralul Superior pentru concentrarea în acest loc a informaţiilor  şi energiilor necesare constituirii şi securizării  Cercului Magic de protecţie antimalefică  pentru desfăşurarea unei şedinţe de pendulism pentru ... X ... Pentru aceasta se invocă Geniile divine şi astrale ale  focului, apei,  aerului şi pământului: Mihail, Gabriel, Raphael, Uriel, rostindu-se cu voce tare de 4 ori numele lor; spiritele elementale: Djin, Djin, Djin şi salamandrele sale; Nicksa, Nicksa, Nicksa şi ondinele sale; Paralda, Paralda, Paralda şi silfii săi; Gohb, Gohb, Gohb şi gnomii săi, şi  spiritele cristalelor pentru a se activa .
   Operatorul rosteşte cu voce tare în continuare :
   Se consacră (se sfinţeşte) Cercul Magic de protecţie antimalefică:
   Face cruce cu tămâie  asupra limitei exterioare a Cercului Magic rostind cu voce tare de trei ori :
În numele T. al F. şi al Sf. Dh. Amin !

   Şi în continuare rosteşte cu voce tare :

Îngerul focului să sfinţească !
Îngerul apei să sfinţească !
Îngerul aerului să sfinţească !
Îngerul pământului să sfinţească ! 
     În numele Celui Prea Sfinţit
     TETRAGRAMMATON .

   Rosteşte numele îngerilor divini de patru ori :

Mihail   Gabriel   Raphael   Uriel

   Acest CERC MAGIC din cristale şi sare consacrată şi POARTA  DE VIBRAŢIE cu Astralul Superior, vor fi deschise numai pe timpul desfăşurării şedinţei de pendulism.
   După terminarea acestei şedinţe, Canalul de legătură şi poarta de vibraţie cu Astralul Superior se vor închide până la şedinţa următoare .
    Informaţiile din acest loc, în legătură cu persoanele participante, se vor  şterge prin voinţa şi puterea operatorului.
     Cercul Magic va fi activat  de operator ori de câte ori va fi nevoie.     
    Şi făcând semnul crucii cu tămâie asupra lucrării sale magice, Iniţiatul rosteşte cu voce tare în continuare:
     ,,În momentul oricărui atac malefic asupra Cercului Magic de protecţie antimalefică, se va face conversia elementelor şi fluidelor materiale astfel încât: apa să se întoarcă la apă, focul să ardă, aerul să circule, pământul să cadă  pe pământ prin virtutea pentagramei arzătoare, care este steaua dimineţii şi în numele tetragramei înscrisă în centrul crucii de lumină.  Amin”.
    Apoi, stând cu faţa spre răsărit, Magicianul invocă spiritele care vor participa la contact pentru şedinţa de pendulism.
    După sosirea clientului, dacă acela este cunoscut, operatorul deschide Canalul de legătură cu Astralul pentru clientul ... X ... conjurându-i ghizii, călăuza şi spiritul său pentru a se supune în vederea investigării problemelor pe care ... X ... le va solicita din Astralul Superior.
    Dacă persoana este necunoscută, se procedează cu prudenţă, luându-se toate măsurile de protecţie antimalefică. Aceasta deoarece clienţii pot avea probleme foarte grave care să zădărnicească legătura cu Astralul Superior şi să pună probleme operatorului.

                                               Operatorul rosteşte mental următoarele
      În numele T. al F. şi al Sf. Dh. Amin !

    ,,În numele SF. Treimi, sub semnul Pentagramei arzătoare şi în numele LUI TETRAGRAMMATON, se deschide Canalul de legătură  cu Astralul Superior şi se conjură ghizii şi călăuza lui ... X ... pentru investigaţii referitoare la: tema de viaţă, destinul, karma, soarta, cauzele stărilor de nesănătate, neîmplinirilor, închiderii sporului casei, cununiilor legate, cumpenelor (încercărilor) sale etc.
     Problemele puse în faţa operatorului radiestezist pot fi foarte diverse, de aceea ele vor fi rezolvate succesiv, una câte una. Operatorul invocă călăuza sa şi acele entităţi angelice din Astral care pot şi sunt în măsură să facă investigaţii corecte, să stabilească şi să comunice remedii privitoare la următoarele obiective:
  • dacă are probleme de magie sau atacuri malefice
  • codul numeric şi numele din Astral pentru : spirit, ghizi, călăuză.
  • tema de viaţă a spiritului întrupat
  • datorii karmice şi  mod de plată
  • cumpene, încercări
  • tehnicile de exorcizare şi purificare a clientului
  • refacerea capacităţii mental-spirituale
  • cauzele îmbolnăvirii şi parametrii stării de sănătate
  • dezlegarea cununiilor
  • reunirea unor cupluri despărţite
  • protecţia unor cupluri de tineri căsătoriţi
  • refacerea sporului casei
  • facilitarea unor afaceri
  • inducţii benefice asupra efiecienţei unor activităţi
  • compatibilităţi pentru căsătorie, iubire, afaceri, călătorii
  • sănătatea şi protecţia culturilor, a animalelor  de casă, de producţie şi de povară
  • informaţii privitoare la persoane dispărute
  • comunicări în legătură cu spiritele destrupate de pe pământ (părinţi, fraţi, surori)
  • alte informaţii pe probleme diverse
  • părerea Astralului faţă de cererile adresate
    Se invocă spiritele exorcizatoare şi purificatoare sub protecţia cărora se va desfăşura  şedinţa de pendulism.
    Se invocă geniul astrolog, tarotist, radiestezist , medici din Astral, de care oparatorul are nevoie pe timpul şedinţei .
    Se face invocaţia Luminii de cel puţin trei ori :

Invoc Lumina Cristului lăuntric
Sunt un canal curat şi perfect
Lumina-mi este călăuză”  

    Pe timpul şedinţei respective se notează mai întâi întrebările şi se centralizează pe o foaie de hârtie.
    Operatorul va primi o orientare şi un cadru general al situaţiei clientului din partea călăuzei sale din Astral.
    Se va trece la scanările necesare, la investigaţii, la măsurarea parametrilor stării de sănătate, nivelului energetic, cercetări şi analiză.
    Întrebările se pun una câte una.
    Se dau răspunsuri la întrebări.
    Solicitantul să-şi noteze răspunsurile.
    La urmă, dacă mai sunt întrebări, se pun şi acelea.
    De regulă se stabileşte ca timp pentru o şedinţă de pendulism o oră.
    Se fac recomandări stabilindu-se şi căile de urmat pentru rezolvarea problemelor.
    Se interzice prezenţa altor persoane în camera voastră de lucru pe timpul şedinţei.
    Nu se permit convorbirile telefonice sau ieşirea din cercul de protecţie pe timpul şedinţei de pendulism.
    Membrii familiei voastre nu sunt iniţiaţi, aşa că nu pot pătrunde în camera respectivă pe timpul şedinţelor.
    Obiectele de cult şi cele ritualice nu se ating de către clienţi .
    Clientul să stea pe o canapea, într-un fotoliu, în afara Cercului Magic de protecţie al operatorului.
    Nu se permite lucrul stând la ,,aceeaşi masă” cu clientul.
    Nu se admit mai mulţi clienţi deodată pentru invetigaţii, deoarece nu are rost să fie susţinuţi energetic şi vibraţional, şi nici etica nu permite.
    Nu este permis consumul de alcool pe timpul şedinţelor de pendulism.
    Nu este admis ca clienţii voştri să rămână în spaţiul vostru de lucru sau locuibil pentru a sta la masă împreună cu voi.
    Nu se admit divagaţiile, bârfele, discuţiile despre alţii deoarece se deschid canale de legătură cu acele persoane.
    După terminarea şedinţei de pendulism şi plecarea clientţilor se purifică spaţiul cu tămâie, solicitând pentru aceasta şi intervenţia exorcizatorilor astrali.
    Se mulţumeşte Divinităţii şi entităţilor angelice ale Astralului Superior pentru ajutorul acordat.
    Se face invocaţia Luminii :
   
Invoc LuminaCristului lăuntric
Sunt un canal curat şi perfect
   Lumina-mi este călăuză .