marți, 12 octombrie 2010 | By: andra_30_tm

GANDUL ESTE CEL CARE ATRAGE BINELE SAU RAUL IN EXISTENTA NOASTRA

Gandirea noastra dispune de cea mai puternica forta creatoare din intregul univers. Gandul este cel care aduce pacea si linistea in sufletul nostru. Gandul este cel care atrage binele sau raul in existenta noastra. Toate gandurile emise plutesc in aer ca niste mine amenintatoare pentru a lovi pe cel ce le-a produs.
O gandire sau o actiune negativa este resimtita dureros de mii de organisme. De aceea exista o lege a naturii si a stiintei conform careia raul pricinuit altora ne face rau si noua insine. De aceea straduinta de a ierta dusmanii si de a indrepta spre ei numai ganduri de pace si iubire constituie un act protector pentru noi.
Daca deslantuiti in voi ceea ce aveti mai rau, este normal sa vina asupra voastra numai ce-i rau. Daca veti darui iubire si lumina, atunci asta se va intoarce insutit. intotdeauna primesti inapoi ceea ce emiti. Toate se intorc la noi asa cum le-am imprastiat in mediul nostru inconjurator.
Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem in atmosfera, din punct de vedere vibratoriu: ganduri, vorbe, dorinte, fapte, semntimente etc. se intorc la noi producand efecte perturbatoare in campul nostru energetic. De aceea nimeni nu poate face rau altuia fara sa plateasca. De aceea oricand aveti ganduri negative despre o persoana sa va rugati in permanenta pentru sanatatea ei.
Tu esti unica fiinta ce-ti cauzezi (produci) intamplarile si nimeni sau nimic nu pot fi raspunzatori de producerea lor. Gandurile noastre creeaza realitatea noastra.
Cand ne gandim la cineva se creeaza instantaneu o punte energetica intre noi si omul la care ne gandim. De aceea, orice gand rau reprezinta un atac energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv.
Astfel ne atacam si ne omoram unul pe altul in mod inconstient, de multe ori fara sa ne dam seama de acest lucru. Orice expresie dura, afirmata pe un ton categoric poate provoca un rau atat siesi cat si unui alt om. Cand va ganditi ca vi se poate intampla ceva rau, dvs. atrageti nenorocirile. si cu cat vi le reprezentati intr-un mod mai real, cu atat este mai mare raul pe care il provocati. Daca veti gandi ca va veti imbolnavi, aveti toate sansele sa va imbolnaviti. Daca va ganditi ca va veni cineva si va va jigni acest lucru se va petrece in realitate.
Imaginatia are puterea de a crea realitatea.
Cea mai mica suparare pe cineva, aduce prejudicii sanatatii si destinului persoanei pe care ne suparam. Agresivitatea fata de un om reprezinta un program de distrugere a tuturor rudelor si a copiilor sai. Aceasta influenta negativa se reintoarce impotriva agresorului si a rudelor acestuia. La nivelul biocampurilor omul este intr-o conexiune directa cu toate rudele sale, cu copii sai,, astfel incat lovitura traverseaza intregul lant al rudeniei, si ca recul vine pedeapsa impotriva agresorului si a familiei acestuia.
Daca omul ataca individual, el plateste individual, iar daca ataca in calitate de reprezentant al societatii plateste intreaga societate. De aceea sa fim atenti sa nu facem rau nici macar cu gandul.
Barfa si calomnia produc un rau nemasurat. Deci prin puterea gandurilor noastre ii afectam pe ceilalti. Depinde de noi daca influenta este malefica sau benefica. Barfa ne scurteaza viata, ne distruge fizic si spiritual, ne influenteaza longevitatea. Murim devreme fiindca in permanenta ne autodistrugem. Ne ruinam in permanenta trupul si sufletul.
Majoritatea oamenilor nu fac decat sa critice si sa-i blameze pe aceea care ne guverneaza. Atunci acestia, fiind torturati de aceste ganduri negative si raufacatoare, sunt nevoiti sa ia decizii gresite pentru tara si greselile lor cad asupra intregului popor.
Daca te uiti la un om si-ti spui in gand: mutra acestui om cere palme, i-ai introdus un program agresiv in subconstient. in el se cripseaza ceva si in ziua aceea el va injura, va violenta pe cineva, fara sa stie cauza.
Nu emiteti nicioidata pretentii fata de nimeni si nimic, nu faceti nici un repros nimanui. Nu reprosati nimic nici destinului, nici trecutului, nici oamenilor. Nu uitati ca orce repros al dvs. reprezinta un program de distrugere al aceluia caruia i-l adresati.
La om si sufletul se deschide prin spate. Tot ce vei rosti in urma omului totul se va implini. Vorba noastra este ca o piatra aruncata in apa, de la care pornesc in toate directiile zeci si sute de cercuri. Savarsind o fapta oarecare, noi continuam sa o savarsim de sute si de mii de ori in subcostient. Aceasta rezonanta atrage actiuni similare. De aceea, daca ati rostit in urma cuiva un blestem veti continua in subconstient sa rostiti acest blestem oricarei persoane care v-a intors spatele, inclusiv propriilor dvs. copii. De aceea, la toti cei care pleaca de la noi sa le transmitem numai lumina, iubire si armonie. Daca nu facem acest lucru prin subconstient vom transmite dezaprobare, suparare sau iritare.
Vorbirea de rau a unui om otraveste mintea celui care vorbeste, dupa care produce perturbari in campul sau energetic. Sa nu salutati niciodata pe cineva dimineata cu un vas gol, deoarece ii aduceti vid pentru toata ziua.
Intr-o noapte niste jefuitori au patruns intr-o locuinta si sub amenintarea pistoalelor au cerut toate lucrurile de pret din locuinta. Unul dintre soti a inceput sa se roage astfel: Doamne, daca ei ne vor ucide acum, isi vor pierde sufletele. Doamne salveaza-le sufletele, nu lasa sa se verse sange. si ceva s-a intamplat. Ei au plecat imediat fara sa mai ceara nimic. Daca cei doi soti se rugau pentru salvarea vietilor lor erau jefuiti si poate omorati de atacatorii respectivi. Rugaciunea facuta in gand i-a salvat de la moarte. Aceasta este puterea gandului.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu