vineri, 8 octombrie 2010 | By: andra_30_tm

Desfasurarea unei sedinte de pendulism





 

     Pendulismul face parte din divinaţii şi atunci când se accesează problemele spiritului, karma, soarta şi destinul, depăşeşte graniţele radiesteziei mentale şi capătă conotaţii speciale.
     Cum anume se desfăşoară o şedinţă de pendulism vă vom explica în continuare :
     Şedinţele se planifică din timp de către operatorul radiestezist pentru a fi în măsură să desfăşoare anumite activităţi obligatorii pentru sine şi clienţii săi.
     De regulă aceste şedinţe au loc la domiciliul operatorului, unde există condiţii de protecţie, amplificare şi pentru activarea şi menţinerea unui Canal de legătură stabil cu Astralul Superior. 
     Foarte rar vor avea loc deplasări la domiciliul clienţilor.
     Nu se recomandă să se lucreze pentru o persoană dacă operatorul nu este compatibil cu ea.
     Nu se recomandă să se lucreze dacă operatorul nu este perfect sănătos.
     Pendulismul se supune unei etici deosebite şi nu sunt agreate bârfele şi divagaţiile sterile.
     Astralul Superior nu permite impostorilor să ne încerce puterea şi calităţile predictive prin întrebări care pun la îndoială seriozitatea şi probitatea noastră.
     De regulă, şedinţa de pendulism are loc cu un singur solicitant, care nu trebuie să se apropie de masa de lucru, din mai multe motive.
     Persoana interesată trebuie să aducă fotografii şi datele de naştere ale celor despre care vrea să se facă investigaţii, precum şi xeroxuri ale unor documente medicale .
     Fotografiile sunt necesare pentru transmiterea, prin ochii noştri, a efigiei, imaginii holistice a persoanei investigate, în Astral .
    Entităţile angelice văd prin ochii noştri în lumea materială, iar noi le transmitem imaginea fotografică (holografică) a clientului  în Astral.
     Lansând o rază de lumină, ca un laser, călăuza noastră va scana informaţia din Astral despre spiritul care este întrupat: karmă, soartă, destin, temă de viaţă, stare de sănătate, cum se comportă în întrupare, şi ne va comunica răspunsul prin limbajul pendulului.
     Cei care fac ghiceală sau investighează senzitiv corpul astral ne vor vorbi ore întregi despre stările emoţionale, iubire, sănătate, dar despre lucrurile esenţiale ale vieţii clientului, vor fi mai puţini acei care ne vor preciza.
     Ulterior, dacă se lucrează bioenergetic, biofotonic, folsindu-se terapia prin lumină, fotografiile vor avea şi un alt rol.
     În incinta locuinţei operatorului radiestezist trebuie să existe o cameră de lucru destinată numai acestei ocupaţii. 
 
 
O cameră curată
în care de regulă să se găsească


Un altar
acoperit cu o pânză albă sau mov unde să fie dispuse obiecte de cult


Biblie, icoană, cruce, candelă, sfeşnic, lumânări.
Iniţiaţii pun o pentagramă pe peretele de la răsărit

     În camera de lucru mai există şi unele materiale şi obiecte de cult : mijloace pentru fumigaţii, sisteme de cristale pentru protecţii şi amplificare, sare consacrată, pantaclul cu pentagramă şi hexagramă, cupă pentru aghiazmă, căţuie sau o linguriţă pentru ars tămâie.

 O masă de lucru

 acoperită cu o faţă de masă albă sau mov, care se dispune într-un Cerc Magic de protecţie antimalefică.
     Pe această masă se etalează: pendulul din cristal saudinorice alt material, un tabel special realizat cu numere şi litere dispus într-un dublu cerc diadinamic, un cluster din cristrale pentru protecţie, o pentagramă care are-n centru crucea de lumină.
      Scopul urmărit: desăşurarea unei şedinţe de pendulism pentru un solicitant, pe probleme şi informaţii diverse, de karmă, soartă, destin .

Pregătirea camerei de lucru

     Înainte de venirea clientului, operatorul radiestezist desfăşoară obligatoriu unele activităţi pregătitoare, mai ales pentru protecţia magică, fără de care, în unele împrejurări, activitatea poate fi compromisă, sau viaţa operatorului pusă în pericol.
     Face un Cerc Magic de protecţie, din cristale şi sare consacrată, în jurul camerei de lucru.
    Aprinde şi arde tămâie sau beţişoare parfumate, sfinţindu-şi spaţiul camerei de lucru rostind :
În numele T. al F. şi al Sf. Dh. Amin !

     ,,În numele Sf. Treimi, sub semnul Pentagramei arzătoare şi în numele LUI TETRAGRAMMATON se sfinţeşte acest spaţiu (cameră) : 
                            
Îngerul Focului să sfinţească,
Îngerul Apei să sfinţească,
Îngerul Aerului să sfinţească,
Îngerul Pământului să sfinţească,
În numele Celui Prea Sfinţit,
Tetragrammaton !

   Se rosteşte numele îngerilor divini de 4  ori cu voce tare :

Mihail   Gabriel   Raphael   Uriel

   Operatorul se îndreaptă cu linguriţa (căţuia), în care se arde tămâia, spre fiecare perete al camerei, N-S-E-V, şi făcând semnul pentagramei şi al crucii, rosteşte cu voce tare de trei ori :

În numele T. al F. şi al Sf. Dh. Amin !

    Pune  tămâia arsă în cupa cu aghiazmă.”
    Pentru desfăşurarea unei şedinţe de pendulism este nevoie de protecţii speciale, pe care le realizăm cu ajutorul sistemelor de cristale, dispuse levogir în jurul camerei de lucru, şi a unui dublu Cerc Magic, din cristale şi sare, dispuse succesiv dextrogir şi levogir în jurul mesei de lucru, iar sub masă se poate pune un sistem amplificator stabilizator de energii confec’ionat tot din cristale.
    Este interzis ca solicitantul, clientul să intre în Cercul Magic al operatorului cu pendulul sideral, fie chiar şi numai din curiozitate.
    În mijlocul camerei, chiar sub lustra din tavan, pe care se montează un cristal cu vârful în jos, se face un dublu Cerc Magic de protecţie antimalefică din cristale de cuartz dispuse dextrogir (pe perimetrul primului cerc) şi dispuse levogir (pe perimetrul cercului din interior) lăsându-se între ele o distanţă de două palme; peste perimetrul celor două sisteme din cristale se presară sare consacrată, apoi se aprinde şi se arde tămâie.
   În cercul Magic se introduce masa de lucru a operatorului.
   Intrând în Cercul protecţiei sale, unde deja a pus toate obiectele pe masa de lucru, operatorul consacră  Cercul Magic de protecţie energetică antimalefică rostind cu voce tare:

În numele T. al F. şi al Sf. Dh. Amin !

   ,,În numele Sf. Treimi, sub semnul Pentagramei arzătoare şi în numele LUI TETRAGRAMMATON se deschide Canalul energetic şi de Lumină cu Astralul Superior pentru concentrarea în acest loc a informaţiilor  şi energiilor necesare constituirii şi securizării  Cercului Magic de protecţie antimalefică  pentru desfăşurarea unei şedinţe de pendulism pentru ... X ... Pentru aceasta se invocă Geniile divine şi astrale ale  focului, apei,  aerului şi pământului: Mihail, Gabriel, Raphael, Uriel, rostindu-se cu voce tare de 4 ori numele lor; spiritele elementale: Djin, Djin, Djin şi salamandrele sale; Nicksa, Nicksa, Nicksa şi ondinele sale; Paralda, Paralda, Paralda şi silfii săi; Gohb, Gohb, Gohb şi gnomii săi, şi  spiritele cristalelor pentru a se activa .
   Operatorul rosteşte cu voce tare în continuare :
   Se consacră (se sfinţeşte) Cercul Magic de protecţie antimalefică:
   Face cruce cu tămâie  asupra limitei exterioare a Cercului Magic rostind cu voce tare de trei ori :
În numele T. al F. şi al Sf. Dh. Amin !

   Şi în continuare rosteşte cu voce tare :

Îngerul focului să sfinţească !
Îngerul apei să sfinţească !
Îngerul aerului să sfinţească !
Îngerul pământului să sfinţească ! 
     În numele Celui Prea Sfinţit
     TETRAGRAMMATON .

   Rosteşte numele îngerilor divini de patru ori :

Mihail   Gabriel   Raphael   Uriel

   Acest CERC MAGIC din cristale şi sare consacrată şi POARTA  DE VIBRAŢIE cu Astralul Superior, vor fi deschise numai pe timpul desfăşurării şedinţei de pendulism.
   După terminarea acestei şedinţe, Canalul de legătură şi poarta de vibraţie cu Astralul Superior se vor închide până la şedinţa următoare .
    Informaţiile din acest loc, în legătură cu persoanele participante, se vor  şterge prin voinţa şi puterea operatorului.
     Cercul Magic va fi activat  de operator ori de câte ori va fi nevoie.     
    Şi făcând semnul crucii cu tămâie asupra lucrării sale magice, Iniţiatul rosteşte cu voce tare în continuare:
     ,,În momentul oricărui atac malefic asupra Cercului Magic de protecţie antimalefică, se va face conversia elementelor şi fluidelor materiale astfel încât: apa să se întoarcă la apă, focul să ardă, aerul să circule, pământul să cadă  pe pământ prin virtutea pentagramei arzătoare, care este steaua dimineţii şi în numele tetragramei înscrisă în centrul crucii de lumină.  Amin”.
    Apoi, stând cu faţa spre răsărit, Magicianul invocă spiritele care vor participa la contact pentru şedinţa de pendulism.
    După sosirea clientului, dacă acela este cunoscut, operatorul deschide Canalul de legătură cu Astralul pentru clientul ... X ... conjurându-i ghizii, călăuza şi spiritul său pentru a se supune în vederea investigării problemelor pe care ... X ... le va solicita din Astralul Superior.
    Dacă persoana este necunoscută, se procedează cu prudenţă, luându-se toate măsurile de protecţie antimalefică. Aceasta deoarece clienţii pot avea probleme foarte grave care să zădărnicească legătura cu Astralul Superior şi să pună probleme operatorului.

                                               Operatorul rosteşte mental următoarele
      În numele T. al F. şi al Sf. Dh. Amin !

    ,,În numele SF. Treimi, sub semnul Pentagramei arzătoare şi în numele LUI TETRAGRAMMATON, se deschide Canalul de legătură  cu Astralul Superior şi se conjură ghizii şi călăuza lui ... X ... pentru investigaţii referitoare la: tema de viaţă, destinul, karma, soarta, cauzele stărilor de nesănătate, neîmplinirilor, închiderii sporului casei, cununiilor legate, cumpenelor (încercărilor) sale etc.
     Problemele puse în faţa operatorului radiestezist pot fi foarte diverse, de aceea ele vor fi rezolvate succesiv, una câte una. Operatorul invocă călăuza sa şi acele entităţi angelice din Astral care pot şi sunt în măsură să facă investigaţii corecte, să stabilească şi să comunice remedii privitoare la următoarele obiective:
  • dacă are probleme de magie sau atacuri malefice
  • codul numeric şi numele din Astral pentru : spirit, ghizi, călăuză.
  • tema de viaţă a spiritului întrupat
  • datorii karmice şi  mod de plată
  • cumpene, încercări
  • tehnicile de exorcizare şi purificare a clientului
  • refacerea capacităţii mental-spirituale
  • cauzele îmbolnăvirii şi parametrii stării de sănătate
  • dezlegarea cununiilor
  • reunirea unor cupluri despărţite
  • protecţia unor cupluri de tineri căsătoriţi
  • refacerea sporului casei
  • facilitarea unor afaceri
  • inducţii benefice asupra efiecienţei unor activităţi
  • compatibilităţi pentru căsătorie, iubire, afaceri, călătorii
  • sănătatea şi protecţia culturilor, a animalelor  de casă, de producţie şi de povară
  • informaţii privitoare la persoane dispărute
  • comunicări în legătură cu spiritele destrupate de pe pământ (părinţi, fraţi, surori)
  • alte informaţii pe probleme diverse
  • părerea Astralului faţă de cererile adresate
    Se invocă spiritele exorcizatoare şi purificatoare sub protecţia cărora se va desfăşura  şedinţa de pendulism.
    Se invocă geniul astrolog, tarotist, radiestezist , medici din Astral, de care oparatorul are nevoie pe timpul şedinţei .
    Se face invocaţia Luminii de cel puţin trei ori :

Invoc Lumina Cristului lăuntric
Sunt un canal curat şi perfect
Lumina-mi este călăuză”  

    Pe timpul şedinţei respective se notează mai întâi întrebările şi se centralizează pe o foaie de hârtie.
    Operatorul va primi o orientare şi un cadru general al situaţiei clientului din partea călăuzei sale din Astral.
    Se va trece la scanările necesare, la investigaţii, la măsurarea parametrilor stării de sănătate, nivelului energetic, cercetări şi analiză.
    Întrebările se pun una câte una.
    Se dau răspunsuri la întrebări.
    Solicitantul să-şi noteze răspunsurile.
    La urmă, dacă mai sunt întrebări, se pun şi acelea.
    De regulă se stabileşte ca timp pentru o şedinţă de pendulism o oră.
    Se fac recomandări stabilindu-se şi căile de urmat pentru rezolvarea problemelor.
    Se interzice prezenţa altor persoane în camera voastră de lucru pe timpul şedinţei.
    Nu se permit convorbirile telefonice sau ieşirea din cercul de protecţie pe timpul şedinţei de pendulism.
    Membrii familiei voastre nu sunt iniţiaţi, aşa că nu pot pătrunde în camera respectivă pe timpul şedinţelor.
    Obiectele de cult şi cele ritualice nu se ating de către clienţi .
    Clientul să stea pe o canapea, într-un fotoliu, în afara Cercului Magic de protecţie al operatorului.
    Nu se permite lucrul stând la ,,aceeaşi masă” cu clientul.
    Nu se admit mai mulţi clienţi deodată pentru invetigaţii, deoarece nu are rost să fie susţinuţi energetic şi vibraţional, şi nici etica nu permite.
    Nu este permis consumul de alcool pe timpul şedinţelor de pendulism.
    Nu este admis ca clienţii voştri să rămână în spaţiul vostru de lucru sau locuibil pentru a sta la masă împreună cu voi.
    Nu se admit divagaţiile, bârfele, discuţiile despre alţii deoarece se deschid canale de legătură cu acele persoane.
    După terminarea şedinţei de pendulism şi plecarea clientţilor se purifică spaţiul cu tămâie, solicitând pentru aceasta şi intervenţia exorcizatorilor astrali.
    Se mulţumeşte Divinităţii şi entităţilor angelice ale Astralului Superior pentru ajutorul acordat.
    Se face invocaţia Luminii :
   
Invoc LuminaCristului lăuntric
Sunt un canal curat şi perfect
   Lumina-mi este călăuză .

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu