sâmbătă, 18 septembrie 2010 | By: andra_30_tm

Purificarea campului cu REIKI

Sunt momente cand simti ca energia din jurul tau este cetoasa sau negativa. Sunt multe tehnici cu care se curata aceasta energie, amintind de rugaciuni, liturghii, maslu, radiestezie, Qi gong, meditatii sau posturi Yoga, dar, in materialul de fata incercam variante de curatare cu reiki.
Una dintre tehnici implica miscarea Ki in jurul nostru in sens invers acelor de ceas si a lasa energia sa indeparteze ceea ce este negativ sau nu inspre binele nostru.
  1. Tine mainile la nivelul abdomenului, cu palmele in sus
  2. Vizualizati Dai ko Myo ( folositi Cho Ku Rei la nivelul I sau II). “Vedeti” sau vizualizati Energia Reiki venind peste tot corpul din cap pana la picioare. Vedeti-o ca pe o lumina alba.
  3. acum vizualizati in jurul vostru CKR tridimensional. Partea de sus a simbolului este deasupra capului. Energia incepe sa se miste in spirale in jos, invers acelor de ceasornic, pe masura ce se infasoara vedeti Energia Reiki indepartand blocaje, curatind aura si toata energia din jurul nostru.
CKR ca o spirala în trei dimensiuni
Fa-o de 9 ori.
Vizualizati DKM stand deasupra chakrei coroanei si coborand sub picioare. Vedeti energia Reiki ca o ceata alba si respirati in ea. Cand expirati trimiteti lumina afara catre intreg universul.
Faceti asta un timp si apoi, la final, Gassho si plecaciuni.

Energizare Reiki

Sunt momente cand percepem nivelul energiei personale ca fiind scazut. Tehnica care urmeaza este o cale de a creste nivelul energiei personale si a ne umple de Reiki. Este o cale minunata de revitalizare. Este de asemeni o cale de a marii sensibilitatea fata de Reiki asa incat sa dezvolti canalul tau Reiki. Este o tehnica care se face impreuna cu cea de purificare.
Prima data se executa tehnica de purificare
Apoi :
  1. Tineti mâinile la nivelul abdomenului, cu palmele orientate in sus.
  2. Vizualizati DKM (folositi CKR pentru nivelul I sau II). „Vedeti” sau vizualizati energia Reiki cum vine in jos peste tot corpul. Vizualizati-o ca pe o lumina alba.
  3. Vedeti Reiki intrând in chakra coroanei si incepând sa se miste in jos umplând fiecare molecula a corpului. Las-o sa se miste în cap, gât, umeri, in jos prin mâini. Las-o sa se miste in jos pe coloana, umplând spatele, pieptul, inima, toate organele. Las-o sa intre in solduri, organele sexuale, picioare , genunchi, glezne si talpi.
  4. Pe masura ce se misca, vedeti cum transforma tot ce este negativ sau nu înspre binele nostru în lumina. Pe masura ce coboara, vedeti ca tot ce nu este înspre binele nostru se misca prin talpi în afara si se transforma în lumina dispersându-se.
  5. Vizualiza-ti partea de jos a talpilor închizându-se.
  6. Lasa energia sa te umple de jos în sus. Umple talpile, picioarele, soldurile, în sus prin trunchi, în gât, în jos prin brate spre palme, si în final în cap.
  1. Mentine aceasta un timp pâna te simti umplut cu Energia Reiki.
  2. Aseaza palmele în Gassho si respira natural, apoi lasa energia sa radieze în afara în toate nivelurile câmpului tau energetic.
  3. Când ai terminat, saluta si multumeste sursei Reiki pentru aceasta energie de iubire.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu